00359888260751

Резервация

Резервация

Преди да подадете Заявка за Резервация се запознайте с Общите Условия.
След като получим и обработим Вашата заявка, Вие ще получите потвърждение за резервация на посочен от Вас електронен адрес.

Заявка за Резервация

  Съгласявам се да предоставя данните си, за да получа отговор на запитването.

  Условия

  Заявки за резервации се извършват по един от изброените начини:

  •  Чрез обаждане на телефон: 00359888260751
  •  На място във вилата от Вас, приятели, познати
  • По емейл – villalavanda@abv.bg
  • Чрез формата за Заявка за Резервация

  След потвърждаване на направената резервация е необходимо изпращане на капаро, което се определя в зависимост от избраната оферта. Остатъкът от сумата се заплаща на място в хотела при настаняване.

  За да бъде резервацията валидна и окончателно потвърдена/направена, трябва  в срок от 3 работни дни да заплатите авансово необходимата сума за Вашата резервация.

  В случай, че има по-малко от 3 календарни дни до датата на пристигане е необходимо да направите плащането в първия работен ден след датата на резервиране. В противен случай резервацията се анулира автоматично и вилата не носи морална, материална или друга отговорност за анулацията на направената резервация.

  В случаите, когато се прави резервация за следващия ден ( „от днес за утре“) и няма авансово предплащане, стаята се пази до 14:00 ч в деня на пристигане, освен ако изрично не е уговорено друго.

  Отговорност на клиента е да провери точността на своята резервацияи всички детайли, свързани с нея (период на резервацията, брой и вид стаи, получаване на изпратено капаро и т.н.) чрез телефонно обаждане.
  При дата на настаняване след по-малко от 24 часа, резервации се приемат само при 100% авансово плащане в брой , ако изрично не е уговорено друго.

  Начини за заплащане на направените резервациите:

  • На място във вилата от Вас, Ваши приятели или познати
  • Банков път

  Условия за настаняване: 

  • Настаняването става след 14.00 ч, ако изрично не е уговорено друго.
  • Освобождаването на стаите в деня на заминаване става най-късно до 11.00 ч. След този час ползването им се заплаща допълнително.
  • Резервираните стаи се пазят до 14.00 ч, ако изрично не е уговорено друго.
  • Домашни любимци не се приемат.
  • Настаняването във вилата става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на посетителите и документ, доказващ плащането на авансовата сума.

  Условия за анулиране на резервация: 

  При анулиране на потвърдена резервация (независимо преди колко време е направена) и в случай на неявяване до 24.00 ч. в деня за настаняване от страна на клиента, сумата по резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.