00359888260751

Забавления

https://villalavandagreece.eu/

Ситония

Една от ценностите на Ситония е разнообразието от възможности за настаняване – може да останете на хотел, да наемете къща или квартира, да паркирате на много места караваната си и да къмпингувате… Всички туристи разчитат на своите автомобили, и за всички се намира място къде да паркират, при това безплатно.
Както навсякъде в Гърция и на Ситония лесно може да намерите къде да се гмуркате в кристално чистите морски води. А още по-лесно се наема лодка. На много места се предлагат малки триметрови барки за крайбрежни обиколки. С тях лесно може да се прехвърляте от плаж на плаж или просто от морето да се наслаждавате на вечната зеленина на Ситония.

Водолазен център „Атлантис” намиращ се в Гърция грачето Никити ( Ситония-Халкидики) е член на “PADI” – Най-голямата водолазна организация в света с повече от 3800 центрове и курорти в 180 държави и региони.

Всички тренировъчни програми се провеждат точно според стандартите на „PADI” и на практика не се различават никъде по света. Това е нашата основна практика в организацията ни.

Разполагаме с водолазно училище в. Там работят опитни и високо квалифицирани инструктори говорещи и преподаващи на английски, немски, руски, гръцки, италиански и български език.

Никити

За тези, които не се интересуват от историята и миналото на Никити със сигурност по-интересна ще бъде новата част на града разположена край бреговата ивица. Там ще имате богат избор от хотели, стаи под наем, таверни, кафенета и барове. Не липсват и големи супермаркети, аптеки, както и малки сувенирни магазинчета, от които да си купите нещо за спомен.


Случи ли ви се да дойдете тук през лятото задължително си освободете петъчния ден. Всеки петък през лятото в Никити можете да посетите традиционния пазар и да опитате от прочутия мед и други местни продукти, а през юли се провежда маратон за преплуване на Торонейския залив.

Златистата пясъчна ивица минава покрай самия курорт и е тясна и дълга, но със ситен пясък. На юг от курорта се намират и известните плажове Калогрия, Елиа и Лагомандра, предлагащи разнообразни водни спортове за почитателите на динамичните почивки.

Забавления | Villa Lavanda